FAQ liste

Handler I med private?

Vi handler normalt ikke med private, men henviser gerne til en forhandler. Send os gerne en e-mail, så kan vi yde den bedste rådgivning.

Hvad koster det?

Som forhandler kan du downloade vores gældende prisliste. Du er altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller e-mail med din forespørgsel.

Kan jeg blive kunde/forhandler?

En godkendelse som kunde eller forhandler kræver en telefonisk henvendelse til vor kundeservice. Først derefter kan vi godkende dig, med efterfølgende oprettelse af konto.

Hvilke produkter har I i jeres sortiment?

Vi har et bredt og stærkt sortiment af bla. Kalksten, Marmor, Granit, Basalt, Gabbro, Diabas, Lava, Gneis, Tagskifer, Lerskifer, Kvarsit og Fylitt. Vi har endvidere et sortiment med de mest gængse standard sålbænke- og vinduesplader samt et fyldestgørende sortiment af stenplejemidler. Resten skaffer vi til dig gennem vort leverandørnet! Se stentyper

Hvor lang er leveringstiden?

Vore lagervarer kan oftest afhentes samme dag, eller fremsendes med fragtmand/taxameterkørsel den efterfølgende hverdag. Skal varen forarbejdes på vores værksted, går der normalt ca. 8-10 arbejdsdage, på skifersålbænke dog sjældent mere end 5 dage.

Ved bestilling af specialvarer afhænger dette af varens oprindelsesland, mængde, format m.m.